Vrtno pohištvo iz aluminija - razprodaja IZVOZNIH OSTANKOV kolekcije Palm Collect


Pomlad je pred vrati. Ne spreglejte naše OUTLET Palm Collect garden furnitureponudbe izvoznih ostankov ALUMINIJASTEGA VRTNEGA POHIŠTVA  nizozemske zmanke Palm Collect, proizvedene pri nas.

Nizozemska, Belgija in ostale države Zahodne Evrope so znane po zelo neugodnih podnebnih razmerah. Zato mora vrtno pohištvo izdelano za te trge izpolnjevati zelo stroge pogoje po odpornosti na vremenske vplive oz. obstojnosti na sploh. Vrtno pohištvo izdelano v našem družinskem podjetju v Ljutomeru je - skozi svojo sodobno proizvodnjo,  lastno lakirno linijo z uporabo brezkromatne predobdelave aluminija in uporabo izključno prvovrstnih materialov - vsem tem pogojem zadostilo in hkrati še dvignilo kvaliteto izdelkov že prej prepoznavne blagovne znamke Palm Collect.

Izkoristite možnost izbire med več kot 60-imi  različnimi artikli. Največja ponudba kvalitetnih aluminijastih vrtnih garnitur kot tudi posameznih artiklov na enem mestu. Nekaj ponudbe si oglejte med AKCIJAMI na sedežu proizvodnje v družinskem podjetju NOVAK E92 d.o.o. v Ljutomeru.Aluminijasti vrtni stoli in garniture Palm Collect, proizvedene v Sloveniji, NOVAK E92 d.o.o. Ljutomer

 

Vabimo vas v naš PRODAJNO-RAZSTAVNI SALON v Ljutomer, kjer lahko izberete in si sestavite vašo vrtno garnituro.

Garancija na OUTLET program : 12 mesecev. Dokazana in trenutno dosežena življenjska doba izdelkov je trenuno več kot 11 let.

 

Delovni čas salona : PON-PET : 8.00-15.00 ali po dogovoru.

Kako do salona v Ljutomeru, najdete tukaj.