Akcije

Družinsko podjetje NOVAK E92 d.o.o. je v svojem razvoju osvojilo mnogo različnih dejavnosti v katerih si je pridobilo bogate in koristne izkušnje. Še bolj kot so raznovrstne dejavnosti so raznovrstni izdelki, ki jih podjetje izdeluje in ponuja oziroma jih je sposobno izdelati.

Pri vsakem večjem objektu, kjer je podjetje bilo izbrano za izvajalca del, je podjetje osvojilo kako novo znanje ali uvedlo v svojo ponudbo novi izdelek ali storitev.

Zaradi nenehnega razvoja novih in novih produktov, podjetje razpolaga tudi s ponudbo prototipov, izdelkov iz prejšnjih kolekcij ali iz zaloge in lahko ponudi ugodnejše izdelke v naprej določeni barvi oz. seriji materialov.

Ne zamudite priložnosti in izkoristite to posebej ugodno ponudbo!

Vsi tukaj ponujeni izdelki so izdelki proizvedeni v našem podjetju; proizvedeni so po naših visokih merilih kvalitete izvedbe pri uporabi in obdelavi najkvalitetnejših sistemov in materialov.

 


AKTUALNE AKCIJE :

 

 Po 15-ih letih ukinjamo proizvodnjo IZDELKOV nizozemske BZ Palm Collect. Izkoristite to priložnost in si zagotovite zelo kvalitetno vrtno pohištvo po VEČ KOT UGODNIH CENAH, ki Vam bo služilo še vrsto let...

Prednovoletna AKCIJA - razprodaja zalog SUNY in SCHUCO

PS: proizvodni program vrtnega pohištva bomo skrčili le na lastno kolekcijo Vrtnega & Wellness pohištva SUNY

Več O RAZPRODAJI (cene, barve izdelkov,...) si oglejte na povezavah http://www.publishwall.si/ SUNY.SI ali na http://www.suny.si/kolekcija/kolekcija/vp, KJER SI LAHKO OGLEDATE IZBOR IZDELKOV IZ RAZPRODAJE NA ENEM MESTU. Za cene in konkretne barve preverite Facebook ali Publishwall.

 

 

Poiščite aktualne akcije tudi v arhivu novic!

Za vrtno in wellness pohištvo SUNY preglejte novice na www.suny.si.

 


Spremljajte nas tudi na Novak E92 na facebook-u