Proizvodni program

gazela 2003

ISO 9001 - Certifikat kvalitete, certificirana proizvodnja po ISO 9001 - Novak E92

 

Podjetje NOVAK E92 d.o.o. svoj proizvodni program in svoje izdelke neprestano prilagaja povpraševanju in trendom na tržišču. Strateška usmeritev podjetja je visoka kvaliteta in estetsko dovršeni izdelki ob uporabi prvovrstnih materialov - vse to za POŠTENO CENO !

 

Smo PREMIUM PARTNER podjetja ALUKÖNIGSTAHL, ki distribuira materiale in sistemske rešitve nemškega visokokakovostnega sistema SCHÜCO.

Ker SCHÜCO nenehno izboljšuje svoje izdelke in dopolnjuje ter nadgrajuje svoje sistemske rešitve smo si dovolili uporabiti povezave na njihovo uradno spletno stran, kjer so do podrobnosti predstavljeni končni izdelki (OKNA, VHODNA VRATA, DRSNA VRATA, ZIMSKI VRTOVI). Slednja stran je v nemškem in angleškem jeziku.

 

Ponujamo naslednje izdelke iz lastne proizvodnje :

 

  • Okna - Prihranimo na energiji in stroških

Fenster aus Produktion von Novak E92

Stroški energije nenehno rastejo - proti temu smo nemočni. Kar lahko naredimo je, da svojo porabo energije omejimo. Ste že preverili izolacijo vašega doma? Za ozko grlo se največkrat izkažejo okna starejša od 20 let. Z učinkovito izolacijo lahko privarčujete znaten del stroškov. Zahvaljujoč se najmodernejši tehnologiji lahko s Schüco okni prihranite celo do 80 odstotkov Vaših stroškov.

Okna, izdelana iz sistemov Schüco, povezujejo funkcionalnost stavbnega pohištva z brezčasno estetiko. Ključ so inteligentne tehnične rešitve v harmoniji z veliko izbiro oblik in široko paleto barv. Tako za vsak objekt posebej ustvarjamo poseben, nezamenljiv, VAŠ STIL. Schüco okna so sinonim za Inovacije, Kvaliteto in Raznovrstnost stavbnega pohištva. Vabljeni, da  poudarite karakteristike, stil Vašega doma!  

 

Haustuere aus Produktion von Novak E92

Vhodna vrata predstavljajo vhod v Vaš dom, dom, kjer se odvija Vaše življenje, Vaša osebna zgodba. Zato so vhodna vrata tista, s katerimi lahko poudarite Vašo individualnost, Vaš stil. Zahvaljujoč raznovrstnosti in velikemu izboru oblik se lahko naši izdelki perfektno prilagodijo Vašim željam in arhitekturi Vašega doma.

Vhodna vrata hkrati zagotavljajo visoko toplotno izolacijo in varnost. Pri tem so Schüco vhodna vrata tista, ki postavljajo standarde glede varnosti in toplotne izolativnosti.

S široko izbiro dodatne opreme Vam garantiramo, da bodo Vaša vrata zadovoljila in uresničila tudi Vaše želje glede udobja uporabe oz. uporabe naprednih tehnologij pri vstopanju v Vaš dom.

 

Schiebetueren aus Produktion von Novak E92

Drsna vrata ustvarjajo svetle prostore, ki se razstezajo vse do narave.

Visokoizolativna drsna- ali drsno-zložljiva vrata iz aluminija ali iz umetnih mas odpirajo nove prostore: zimski vrt se poveže z vrtom; balkon in terasa podaljšata bivalni prostor, ... . Ekstremna stabilnost aluminija omogoča konstrukcije z ožjimi profili in predvsem zelo velike steklene površine, ki zagotavljajo maksimalno transparentnost in vstop svetlobe v Vaš dom. Kdo si ne želi, da bi z nekaj hitrimi potezami povečal stanovanje, dom ali delovni prostor. Za uporabo v zaprtih prostorih, so tu neizolirana drsna vrata Schüco, ki ponujajo veliko novih oblikovalskih konceptov. Različice sistema drsnih vrat lahko zaradi svoje zasnove tudi nevidno spajamo skupaj.

 

Wintergarten aus Produktion von Novak E92

Absolutno udobje in dobro počutje v vsakem letnem času.

Obstaja veliko razlogov, zakaj se odločiti za izgradnjo zimskega vrta. Praktični - ker enostavno potrebujemo več bivalne površine. Čustveni - ker bi radi živeli bliže naravi. Ali estetski - ker eleganten prizidek hiški doda posebno individualno noto.

Tudi stroškovno gledano je zimski vrt investicija, ki se splača. Hiša, ki ima kvaliteten zimski vrt, zanimivo pridobi na vrednosti. In zimski vrt predstavlja tudi posebno inteligentno cono, ki Vam poleti in pozimi pomaga pri varčevanju energije.

 

Gartenmoebel SUNY aus Produktion von Novak E92

... za opremljanje javnih in zasebnih wellness kotičkov

Živimo vse hitreje.Zato so trenutki brezskrbnih užitkov vse redkejši in vse bolj dragoceni. Poskrbite, da bodo točno takšni, kot si želite. Aluminijasto vrtno & wellness pohištvo lastne blagovne znamke SUNY odlikuje sodobno oblikovanje, ki se harmonično staplja z raznolikimi okolji ter dovršena izvedba. Celota, ki ustvarja dobre energije in zagotavlja udobje in dobro počutje vseh, tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Uporabljeni so le najboljši materiali, odporni na vse vremenske vplive. Poudarek je na zaobljenih linijah profilov, kot tudi elegantnih oblinah izdelkov, zaradi katerih se pohištvo ergonomsko prilega telesu in ustvarja prijetno, umirjeno energijo, kamor koli ga postavite.

SPLETNA TRGOVINA Vrtnega & wellness pohištva SUNY

 

 

Fassaden aus Produktion von Novak E92

Fasade so osnovni element pri planiranju in projektiranju objektov.

Fleksibilne možnosti uporabe fasadnih konstrukcij, ki istočasno zajemajo obsežne zahteve modernih pročelij objektov, so odraz sodobnega časa. Številne možnosti v okviru fasadnih sistemov SCHÜCOarhitektom in projektantom ponujajo velik kreativni prostor. Tudi posebne rešitve, ki temeljijo na preverjenih sistemih, se lahko realizirajo brez bistvenih težav: od optično perfektnih okenskih fasad, impozantnih v celoti s steklom zasteklenih konstrukcij, do ALU-fasad in vse do high-tech sinergijskih fasad. Pozdravljeni v svetu Schüco sistemov!

Način izvedbe konstrukcije prezračevalnih fasad, ki razmejuje izolacijo od zaščite pred vremenskimi vplivi, nima prednosti samo v fizikalnih značilnostih izgradnje, ampak omogoča tudi, da z različnimi zunanjimi fasadnimi oblogami dosežemo tudi različne druge učinke. Za realizacijo individualne idejne zasnove objekta je tako na voljo široka paleta materialov, formatov, oblik, rež, barv in vrst montaže. Vzdržljivost in trajnost fasadnih oblog zagotavlja trajno estetski izgled in veliko svobode pri projektiranju ovojev zgradb.

 

Trennwand-System Office E92 aus Produktion von Novak E92

Sistem predelnih sten OFFICE E92 ponuja enostavne in praktične rešitve (pre)razporeditve večjih poslovnih prostorov v zaključene, a pregledne in  uporabniku  že na oko  prijazne  delovne  enote. Gre za suhomontažni sistem, ki omogoča tudi demontažo in ponovno montažo / uporabo istih elementov kje drugje. 

Elegantne linije, dovršeni detajli, pestra izbira različnih materialov in površin polnil v kombinaciji z lahkotno aluminijasto konstrukcijo ustvarjajo prijeten ambient za delo in bivanje. Uporabljeni materiali (aluminij, steklo, les, dekorativne kompaktne plošče,...) zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in od uporabnika ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

Izbirate lahko med naslednjimi linijami predelnih sten Office E92: GLAS line - WOOD line - COMBI line - FIREPROOF line - CLEAN line

 

 

 

 

   
   
   
   
   
 Certifikate naših izdelkov najdete tukaj.  Sledite nam tudi na Novak E92 na facebook-u