Poslovni objekti

                     PREDELNE STENE za pisarne OFFICE E92

Podjetje NOVAK E92 d.o.o. je znano kot kvaliteten izvajalec ALU zaključnih del v gradbeništvu.

V zadnjih letih je bilo izbrano za izvajalca večih večjih poslovnih objektov, trgovskih objektov in objektov javnega značaja kot so šole, domovi za starejše občane in študentski domovi.

NLB mb-locna-alu-fasada  Mohorjeva druzba CE-alu-okna  saturnus-keramicna-fasada-lj

V okviru ALU zaključnih del v gradbeništvu ponujamo inženiring, proizvodnjo izdelkov stavbnega pohištva, konstrukcij in fasad v lastni proizvodnji ter z vodenjem montaže na terenu.V podjetju ponujamo samo tiste rešitve, za katerimi stojimo. V kolikor za okvirno ceno ne najdemo še kvalitetnejše rešitve, se vedno držimo predpisanih oziroma razpisanih izvedb in materialov.

Investitorji nas izberejo zaradi kvalitete naše izvedbe, naših referenc in zelo širokega proizvodnega programa ter fleksibilnosti našega podjetja.

V podjetju izdelamo PVC ali ALU stavbno pohištvo, predelne stene lastne blagovne znamke OFFICE E92, nadstreške, različne fasade, konstrukcije, ograje, protipožarne elemente, vrtno in wellnes pohištvo lastne blagovne znamke SUN ter drugo opremo po naročilu.

MOP - Palača DSU, Litostroj C, Ljubljana, pisarniške pregradne stene OFFICE E92  STEKLENE PREDELNE STENE Office E92  Palača DSU, LJubljana - predelne stene OFFICE E92

Naš celotni proizvodni program lahko pregledate tukaj.

Seznam referenc