Predelne stene Office E92 - lastne blagovne znamke in proizvodnje NOVAK E92 d.o.o.


Office E92 - LOGO

PREDELNE STENE Office E92 - sodoben sistem za enostavno pregrajevanje pisarn ter poslovnih prostorov

 

Sistem je v celoti slovenskega porekla; rezultat lastnega razvoja izdelkov podjetja NOVAK E92 d.o.o. iz Ljutomera in atestiran na zvočno izolativnost s strani ZAG-a.

Sistem aluminijastih predelnih sten OFFICE E92
ponuja enostavne in praktične rešitve (pre)razporeditve večjih poslovnih prostorov v zaključene, a pregledne in uporabniku že na oko prijazne delovne enote.
Elegantne linije, dovršeni detajli in pestra izbira različnih materialov in površin polnil v kombinaciji z lahkotno aluminijasto konstrukcijo ustvarjajo prijeten ambient za delo, in bivanje.


Predelne stene Office E92 - zvočna izolativnost preizkušena na ZAG-UUporabljeni materiali (aluminij, steklo, les, dekorativne kompaktne plošče,...) zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in od uporabnika ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

Gre za enostavno suhomontažno vgradnjo predhodno v proizvodnji konfekcioniranih izdelkov, ki na mestu vgradnje ob montaži ne pušča nobenih gradbenih odpadkov in tako dodatno skrbimo, da ne obremenjujemo našega okolja.


TEHNIČNE KARAKTERISTIKE SISTEMA

Izbirate lahko med debelino sten 10 cm ali 12 cm - ne glede na izbiro polnila. Linije so ravne in dajejo estetski videz.

Polja, ki jih polagamo horizontalno ali vertikalno so širine do 100 cm.
Raster se po višini in širini prilagodi na željen izgled in dejanske izmere na objektu.
Višina sten je poljubna (do 300 cm) in višina vrat do 280 cm.
Stene se lahko prilagajajo neravninam tal +/-15 mm in stropa +/-15 mm.

Nosilna konstrukcija je aluminijasta, kot tudi zaključni profili, ki so barvani po RAL-u oziroma eloksirani.

Enostavna montaža in demontaža. Pri montaži se elementi ne poškodujejo (ni vijačenja ali kakršne koli deformacije), zato pri demontaži in ponovni montaži ni sprememb na izgledu in uporabnosti.

KATALOG Predelne stene OFFICE E92

V stene se lahko montira elektro instalacije.
Sistem ima integrirane kanale za nevidno izvedbo elektro instalacij po vertikalah in horizontalah oziroma znotraj profilov konstrukcije sten ter instalacijske kanale za izvedbo pisarniških elektro priključkov v višini parapeta.

Pri vgradnji miniralne volne Knauf Isolation DP-8 debeline 50 mm stene dosežejo protihrupno izolacijo Rw=41dB oziroma 48 dB, kar je razvidno iz atestov Zavoda za gradbeništvo Slovenije.